Διακόσμηση σπιτιού και Οργάνωση!

 

Η καθημερινή μικρή ακαταστασία όλων ας ομολογήσουμε επιτέλους πως είναι η οργάνωση μικρο-αντικειμένων! Συνήθως δεν υπάρχει «θέση» συγκεκριμένη για άπειρα πράγματα, όπως λογαριασμοί, μπιζού και κοσμήματα, κατσαβίδια και συνήθως μπαίνουν σε διαφορετικά συρτάρια.


Μετά ψάχνεις το κατσαβίδι και βρίσκεις το τσιμπιδάκι των φρυδιών που είχες χάσει εδώ και 2 μήνες! Ή ψάχνεις εκείνο το λογαριασμό της ΔΕΗ που βαθιά μέσα σου βέβαια δεν ήθελες ποτέ να βρεις, αλλά η ανάγκη σου να μην επιστρέψεις στην εποχή του χαλκού σε αναγκάζει να τον ψάξεις και καταλήγεις με το λογαριασμό του νερού που ναι και αυτόν πρέπει να πληρώσεις.

 

Επειδή η οργάνωση και η αποθήκευση θα σε βοηθήσει από χαμένες ώρες ψαξίματος και κυρίως θα κερδίσεις χώρο στο σπίτι, στο Mageco σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες!


 

 

Οργανωτής I Love HomeΟργανωτής «I Love Home»: Μπορείς να τον τοποθετήσεις στην είσοδο, επάνω σε κάποιο έπιπλο ή στην κρεβατοκάμαρα. Ιδανικός για κλειδιά, το ρολόι σου, τα καθημερινά κοσμήματα που πάντα κάπου βγάζεις, αφήνεις και μετά χάνεις 10 λεπτά να τα βρεις! 

 

 

Οργανωτής Καρτών Vintage: Για τη ΔΕΗ και το νερό που λέγαμε πιο πριν. Φυσικά θα δεχτεί χωρίς πιέσεις και άλλους 

λογαριασμούς όπως πιστωτικών καρτών και δανείων ή καθημερινές επαγγελματικές κάρτες πχ κλειδαράς, υδραυλικός (άνθρωπος είσαι, σπίτι – γραφείο είναι, κάτι θα χρειαστεί, μακριά από εμάς). Κι αυτό must για την είσοδο του σπιτού αλλά και για τον επαγγελματικό σου χώρο!Οργανωτής Καρτών


 

 

 

 

 

 

 


Οργανωτής ΤοίχουΟργανωτής τοίχου με πίνακα vintage coconut: Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν γιατί σου προτείνουμε μία λύση για τα πάντα!

 

Έχει έναν πανέμορφο πίνακα από σχιστόλιθο στον οποίο μπορείς να σημειώνεις καθημερινές υποχρεώσεις ή ακόμη καλύτερα ν’ αφήνεις μηνύματα στο σύντροφό σου, να γράφεις το moto που σου φτιάχνει τη διάθεση ή μηνύματα στα παιδιά! «Έχει φαγητό στο ψυγείο!».

Με υποδοχές για φακέλους, δεν το γλιτώνεις το να μη βρεις τη ΔΕΗ ναι!

Και με 4 άγκιστρα για κλειδιά, δε θα τρέχεις πάνω-κάτω μουρμουρίζοντας με το πού τα έβαλες πάλι. «Εκεί, κρεμασμένα!».

 

Επίσης έχει πλαίσιο για να βάλεις μία φωτογραφία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή μία φωτογραφία με ένα υπέροχο μέρος που θα ήθελες πάντα να πας διακοπές αλλά πρέπει πρώτα να πληρώσεις τη ΔΕΗ! 

 

 

 

 

 

 


Αυτά ήταν τα tips μας για την καθημερινή μας οργάνωση μικρών αντικειμένων! Επιστρέφουμε με ακόμη περισσότερα στο Blog του Mageco! Μείνετε συντονισμένοι!