Διακοσμητικές κορνίζες

 

 

 

Εκείνες οι στιγμές που δε θες να ξεχάσεις ποτέ! Αιχμαλώτισέ τις σε μοναδικές κορνίζες.

 

 

Αγαπάμε τη διακόσμηση, το ξέρεις ήδη. Ακόμη περισσότερο από αυτό, λατρεύουμε τη ζωή! Κάθε στιγμή της. Κάποιοι δε συμπαθούν τη φωτογραφία ή συνηθίζουν να λένε "μα άφησε το κινητό".

Εμείς θα πούμε τράβηξε αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο, τα γέλια της παρέας μετά από μία απίθανη ατάκα, το καμένο φαγητό στο μπάρμπεκιου, τις αστείες ζωγραφιές των παιδιών, εκείνη τη δύση που περπαπούσες ξυπόλυτη στην άμμο χωρίς να σε νοιάζει τίποτα.

 

Τις στιγμές σου δε θα τις ξεχάσεις ποτέ. Είναι το συναίσθημα που ένιωσες ή οι άνθρωποι που σε έκαναν να το νιώσεις. Οι χαρές σου και οι λύπες σου. Και είναι όλα τόσο υπέροχα, γιατί όλα αυτά είσαι εσύ.
Και όλα αυτά, είναι η ζωή μας. 

 

Και τις ομορφότερες στιγμές μας, τις θέλουμε και στο σπίτι μας. Μικρές παρενθέσεις διακόσμησης με φίλους και οικογένεια, αλλά και οτιδήποτε μας κάνει να χαμογελάμε κοιτάζοντάς το! Με στιλ να ταιριάζει σε κάθε γούστο, έχουμε διαλέξει υπέροχες κορνίζες για να δημιουργήσεις πολύ όμορφα μοτίβα στον τοίχο. 

 

Οι διακοσμητές προτείνουν συνδυασμούς πολλών κορνιζών, οπότε μπορείς άφοβα να το επιχειρήσεις. Δεν υπάρχουν "πρέπει" και "δεν πρέπει" στη διακόσμηση. Μπορείς να επιχειρήσεις απόλυτες συμμετρίες ή να δοκιμάσεις μία κεντρική κορνίζα και να συμπληρώσεις γύρω. Μπορείς απλά όπως το αισθάνεσαι. 

 

Η ουσία είναι μία και αν θέλουμε να δώσουμε μία μικρή συμβουλή θα ήταν αυτή.

Πριν ξεκινήσεις, τοποθέτησε τις κορνίζες στο πάτωμα και πειραματίσου με διαφορετικές θέσεις (αν έχεις αρκετές κορνίζες).

Βρες το στιλ σου και μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά υλικά. 

 

 


Tip: Η τεχνολογία μας έχει βοηθήσει απίστευτα με την πανεύκολη εκτύπωση φωτογραφιών σε ό,τι μέγεθος θέλουμε απευθείας από το κινητό μας.

Αν δίστασες λίγο με αυτό, μην το σκέφτεσαι καν γιατί πάρα πολλά καταστήματα σου δίνουν τη λύση πλέον μέσα σε 5 λεπτά και με χαμηλό κόστος. 

 

Δες όλες μας τις κορνίζες εδώ και ανανέωσε τη διακόσμησή σου με τις δικές σου στιγμές!