Μία μαμά διαλέγει σχολική τσάντα για παιδικό σταθμό & νηπιαγωγείο!

 

Τι ζητάμε οι μαμάδες (αλλά και οι μπαμπάδες) από μία σχολική τσάντα

  1. Να μη σκιστεί επάνω στο μήνα (πόσες φορές είπαμε σου έχει συμβεί;)
  2. Να είναι άνετη για το παιδί
  3. Να είναι όμορφη και επιτέλους λίγο διαφορετική
  4. Να μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για άπειρα πράγματα! (ναι, και στην παραλία το καλοκαίρι!). Να μη σκιστεί ζητήσαμε. (εντάξει, δεν είπαμε να βγάλουμε και εκλογές με την ίδια τσάντα. Δεν είμαστε και άπληστοι)
  5. Να μην ξοδέψουμε μία περιουσία (κυρίως γιατί δεν την έχουμε)
  6. Να χωράει όχι μόνο τα βασικά πραγματάκια για τον παιδικό και το νήπιο, αλλά ό,τι χρειαστεί το παιδί σε μία εκδρομή που θα κάνουμε.

 

Οπότε σα μαμά και αφού έχω ξοδέψει μία μικρή περιουσία κλαίγοντας επάνω από κατεστραμμένες τσάντες επάνω στο άνθος της αγοράς τους, ανακάλυψα με μεγάλη μου χαρά τη Rex London. Και μέσα από το Mageco (που ήταν όνειρο ζωής να φέρνω ποιοτικά και φθηνά καθημερινά πραγματάκια), σας τις παρουσιάζω!

 

Οι σχολικές τσάντες για παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο της Rex, κάνουν ό,τι υπόσχονται! Είναι από ποιοτικό υλικό, άνετες για το παιδί και έχουν και έξτρα τσεπάκι για ένα μικρό παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο θελήσουμε να τοποθετήσουμε εκεί.

 

Έρχονται σε υπέροχα σχέδια που ξεφεύγουν λίγο από τα συνηθισμένα και επιστρέφουν στην παιδική αθωότητα που όλοι αγαπήσαμε! Ελεφαντάκι, κοκκινοσκουφίτσα, αυτοκινητάκια και πολλά ακόμη! 

 

Φυσικά η Rex δε σταματάει μόνο στις τσάντες αφού αφουγκράζενται τις ανάγκες μας και φέρνει μία μοναδική σειρά από συμπληρωματικά αξεσουάρ που όπως και να το κάνεις τα χρειαζόμαστε. Παγούρια για το νερό στον παιδικό και το νήπιο ή για το χυμό του στις εκδρομές και μοναδικά δοχεία φαγητού δύο επιπέδων που θα τα λατρέψεις! Κι αυτό γιατί μπορείς σε ένα δοχείο να έχεις και ένα πρωινό σνακ αλλά και το μεσημεριανό του μαζί! Υπάρχουν βέβαια και απλά δοχεία φαγητού που μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις κάτι επιπλέον! Φυσικά δε λείπουν οι ομπρελίτσες για τις βροχερές μέρες :) 

 

 

Ρίξε μία ματιά εδώ για να τα δεις όλα και καλή μας σχολική χρονιά!