Προτάσεις δώρων Χριστουγέννων για γυναίκες, άντρες & παιδιά! Ετοιμαστείτε!

 

 

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα ξεκουραστούμε, θα συναντήσουμε φίλους και θα περάσουμε χρόνο με την οικογένεια. Οι βόλτες, ο καφές και η διάσκεδαση θα μας βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα του έτους και τα δώρα στους αγαπημένους μας θα συμβολίζουν την αγάπη μας! 

 

Δείτε τις προτάσεις που ετοιμάσαμε για τα φετινά σας δώρα για μικρούς και μεγάλους!

 

 


Δώρα για παιδιά: Τα παιδιά έχουν πάντα προτεραιότητα! Γι' αυτό επιλέξαμε 4 μοναδικά δωράκια για να διαλέξετε!

 

Το βαλιτσάκι με τα κουζινικά σκεύη είναι ένα bestseller για παιδιά μικρής ηλικίας. Έρχεται σε 2 χρωματισμούς και υπόσχεται ατελείωτες ώρες παιχνιδιού! Μπορείτε να τα δείτε και τα δύο εδώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε για κορίτσια ένα σετ πιατάκι φαγητού μονόκερος! Για κοριτσάκια μεγαλύτερης ηλικίας, το όμορφο ημερολόγιο μονόκερος θα τα ενθουσιάσει, αφού μπορούν να γράφουν τα μικρά τους μυστικά και να τα κρατούν κλειδωμένα! Ακόμη, το σετ βαλιτσών με τις floral γατούλες είναι ακόμη μία πρόταση όπου μπορούν να κρατούν αποθηκευμένα μικρά και μεγάλα αγαπημένα τους αντικείμενα!

 

 

 

Δώρα για φίλους: Οι επιλογές χριστουγεννιάτικων δώρων για τους φίλους, το σύντροφό μας και την οικογένεια καμιά φορά μπορεί να γίνει υπόθεση ατελείωτων ωρών! Δες τις προτάσεις μας αναλυτικά!

 

Η Gold Collection έχει συναρπάσει ήδη, επομένως αν θέλεις ένα δώρο για γυναίκα, σου προτείνουμε πρώτα να ρίξεις μία ματιά σε αυτή τη συλλογή μας. Υψηλής ποιότητας χρηστικά και όμορφα αντικείμενα με μία λάμψη από gold! Από μία κούπα, μέχρι ένα διακοσμητικό μαξιλαράκι, μία κορνίζα και πολλά ακόμη. Δες τη συλλογή όλη εδώ!

 

 

Για όσους θέλουν μία τάξη στην κουζίνα τους και γι' αυτούς το σερβίρισμα είναι υψηλή τέχνη, δεν μπορούμε παρά να προτείνουμε το δίσκο από μπαμπού για τυριά! Με 3τμχ μαχαίρια είναι ιδανικό για όσους θέλουν να πίνουν το κρασί τους με μία ποικιλία τυριών και για το σερβίρουν ανάλογα. Αντίστοιχα, το σετ για σούσι από σχιστόλιθο είναι ιδανικό για εκείνους που απολαμβάνουν σπιτικό σούσι (και την παρέα τους φυσικά!) Η βάση κοπής από μπαμπού θα διευκολύνει πολύ στη μαγειρική και ο μύλος για αλάτι και πιπέρι θα ανεβάσει το level! Φυσικά για όσους και πάλι θέλουν ένα σωστό σερβίρισμα αλλά με pizza, τα πολύχρωμα πιατάκια pizzas λύνουν τα χέρια!

 

 

 

 

Η διακόσμηση είναι συνήθως προνόμιο των γυναικών, αλλά υπάρχουν και άντρες που θα εκτιμήσουν μία κλεψύδρα στο γραφείο τους. Ο οργανωτής "I Love Home" θα λατρευτεί από κάθε γυναίκα που θα τοποθετεί κοσμήματα, καλλυντικά, κλειδιά, αλλά και από άντρες που συνήθως ξεχνούν πού έχουν αφήσει το ρολόι τους. Τα νέα πάνελ με LED είτε με μαρκαδόρο είτε με τα 84 διαφορετικά σύμβολα και γράμματα γίνονται ανάρπαστα, αφού εκτός από μία νότα διακόσμησης, δίνουν τη δυνατότητα για καθημερινά χαρούμενα motos που σου φτιάχνουν τη μέρα! 

 

 

 

 

 

Σε συνέχεια της διακόσμησης, για όλους τους φίλους που μπορεί τώρα να μετακόμισαν ή να ανανεώνουν το χώρο τους, για τα νέα ζευγάρια ακόμη και φυσικά για την οικογένεια, οι παπλωματοθήκες είναι πάντα ένα ιδανικό δώρο για την κρεβατοκάμαρα. Σε μοντέρνους σχεδιασμούς και μοτίβα, η κρεβατοκάμαρα θα ανανεωθεί σε λίγα μόλις λεπτά. Ανακαλύψτε όλη μας τη σειρά εδώ!

 

 

 

 

Αν μας ρωτάτε "τι θέλουν οι άντρες", αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε! Μία κούπα ηχείο θα τον ξετρελλάνει αν είναι λάτρης της μουσικής και μπορείτε να τη συνδυάσετε με τα σουβέρ από βινύλιο που θα ταιριάξουν στο τραπεζάκι του! Η ποδιά με τα αξεσουάρ για BBQ είναι ιδανική για εκείνον που αναλαμβάνει χρέη ψήστη όταν μαζεύεται η παρέα! Αν περνάει αρκετές ώρες στο laptop του, θα εκτιμήσει το Laptray μίας και είναι ένα άκρως άνετο και ευέλικτο φορητό τραπεζάκι για το laptop του. Τέλος, τα σφηνοπότηρα με τη νεκροκεφαλή δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν.

 

 

 

 

Για τους λάτρεις του τσαγιού, οι επιλογές μας είναι αμέτρητες. Ένα κουτί τσαγιού από μπαμπού είναι το must για τους φίλους που θέλουν τις ποικιλίες τους διαχωρισμένες. Δες τις τσαγιέρες μας και άλλα αξεσουάρ για τσάι εδώ και μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο!

 

 

 

 

Και τέλος, ποιός δεν αγαπάει το κρασί; Και η καλύτερη εποχή φυσικά τα Χριστούγεννα όχι για να ανοίξεις μόνο ένα μπουκάλι αλλά να το διακοσμήσεις κι όλας. Στις προτάσεις μας για τους λάτρεις του κρασιού, θα βρεις είδη σερβιρίσματος, μπουκαλοθήκες και φυσικά μεταλλικές θήκες σε μοντέρνα σχέδια! Ανακάλυψέ τα εδώ

 

 

 

Ελπίζουμε να έχουμε καλύψει κάθε έναν! Οι επιλογές δικές σας! Ευτυχισμένες γιορτές σε όλους!