Μεταλλικά πλέγματα – η νέα τάση στην διακόσμηση τοίχου

Αναρτήθηκε από mageco 13/02/2019 0 Σχόλια Διακόσμηση,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  Μεταλλικά πλέγματα – η νέα τάση στην διακόσμηση τοίχου

 

 

 

 

Τα μεταλλικά πλέγματα αποτελούν μια ενδιαφέρουσα ιδέα εναλλακτικής διακόσμησης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Οι λόγοι που κάνουν πάταγο στο εξωτερικό είναι απλοί – λειτουργικότητα και μοντέρνο design. Αφενός μπορούν πολύ εύκολα και απλά να αλλάξουν την όψη των τοίχων σας, χαρίζοντας ένα αρκετά πιο industrial look και αφετέρου να δημιουργήσουν ένα νέο χώρο αποθήκευσης. Και εάν μέχρι σήμερα δεν τα βρίσκατε πουθενά, πλέον μπορείτε πολύ εύκολα να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα!

 

 

 

Που μπορείς να τα τοποθετήσεις;

Τα πλέγματα χρησιμοποιούνται κυρίως πάνω από το γραφείο ώστε να μπορούμε να βάζουμε σημειώσεις και φωτογραφίες αλλά η ευκολία στην τοποθέτηση τους τα καθιστά πολύ δημοφιλή για κάθε εσωτερικό χώρο. Σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, είσοδος ακόμα και κουζίνហτο μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία και έναν κενό τοίχο.

 

 

Μεταλλικά Πλέγματα για το χολ

Όλα τα σπίτια έχουν ένα μικρό η μεγάλο χολ αλλά ελάχιστα το αξιοποιούν όπως πρέπει. Πόσες φορές παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε έναν χώρο να κρεμάσουμε όλα τα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά; Κασκόλ, γυαλιά, κλειδιά, τσάντες – όλα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα πλέγμα το οποίο με πολύ μικρό κόστος θα δώσει άλλη υπόσταση στην είσοδο του σπιτιού σας.

 

 

Έξτρα tip: Κρεμάστε led λαμπάκια για πιό ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο σας!!!

 

Το παραπάνω πλέγμα τοίχου μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Μεταλλικά Πλέγματα για οργάνωση γραφείου

 

Εάν η οργάνωση για εσάς είναι σημαντική σίγουρα θα βρείτε εξαιρετική ιδέα την τοποθέτηση ενός πλέγματος στο γραφείο σας όπου μπορείτε να κρεμάτε σημειώσεις, μολύβια, στυλό, το πρόγραμμα από το νέο project που δουλεύετε,φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο σας εμπνέει και να σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφα στον χώρο σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι όταν μιλάμε για διακοσμητικά τοίχου οι επιλογές που θα κάνουμε θα πρέπει εκτός από χρηστικές να έχουν και μέρος της προσωπικότητας μας.

 

Έξτρα tip: δεν θέλετε να έχετε εκτεθειμένα τα προσωπικά σας αντικείμενα; Το Mageco διαθέτει αποκλειστικά μεταλλικά πλέγματα με ξύλινο κουτί, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε επάνω στο πλέγμα και να βάλετε μέσα τα κλειδιά, κινητό καθώς και άλλα μικροαντικείμενα.

 

 

Μεταλλικά πλέγματα για την κουζίνα

Αυτό που έχει μετατρέψει τα πλέγματα στο απόλυτο trend διακόσμησης τοίχου είναι το γεγονός ότι βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε χώρο, ακόμα και στην κουζίνα μας. Ένα μίνιμαλ μεταλλικό πλέγμα τοίχου μπορεί πολύ εύκολα να αντικαταστήσει τα κρεμαστράκια που χρησιμοποιούνται σε κάθε σπίτι για πετσέτες και γάντια φούρνου ή ακόμα και τις κουτάλες! Επιλέξτε μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος σας.

 

Έξτρα tip: τί θα έλεγες για εκείνη την λίστα με ψώνια που συνέχεια χάνεις;

 

Στις προθήκες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε πλέγματα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Στρογγυλό ή τετράγωνο; Your choice!

 

Διακοσμήστε τον τοίχο σας με στυλ

Μια εξαιρετικά ιδέα που μπορεί να χαρίσει στο πλέγμα σας ακόμα περισσότερο style είναι να το βάψετε με ειδικό σπρέι ώστε να δημιουργήσει αρμονικό συνδυασμό με τον τοίχο σας. Για παράδειγμα εάν ο τοίχος σας είναι λευκός μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να το βάψετε χρυσό ώστε να δημιουργείται αντίθεση. Επιλέξτε έντονα χρώματα για το χολ ή το γραφείο σας για τους δώστε χαρακτήρα και προσωπικότητα.

 

Στο Mageco μπορείτε να βρείτε φρέσκες ιδέες διακόσμησης τοίχου μέσα σε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα. Εκμεταλλευτείτε τους τοίχους σας και μετατρέψτε τους στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με χρηστικές και μοντέρνες  ιδέες που σας προτείνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.