MISS ETOILE: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

Σίγουρα θα την έχεις ακουστά...και σίγουρα θα αναρωτιέσαι από πού είναι οι ρίζες της...Η πλέον παγκοσμίως γνωστή μάρκα δημιουργήθηκε από τη δανέζικη σχεδιάστρια Anne Lassen, η οποία ίδρυσε την εταιρία διακόσμησης σπιτιού της στην Κοπεγχάγη το Νοέμβριο του 2008. Το όνομά της έχει γαλλική προέλευση, καθώς etoile σημαίνει αστέρι στα γαλλικά. Εμπνευσμένη λοιπόν από τον παριζιάνικο τρόπο ζωής, ήρθε να κάνει την εμφάνισή της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Mageco! 

Η Miss Etoile έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για το γυναικείο πληθυσμό, στοχεύοντας να κάνει τη ζωή σας πιο ευχάριστη και λαμπερή, προσθέτωντας ζωηρές και μοντέρνες πινελιές στο σπίτι σας και όχι μόνο. Παρακάτω θα βρείτε κάποια από τα προιόντα της, που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Πατάκι εισόδου

«There is no place like home» = «There is no brand like Miss Etoile»...Κρατήστε καθαρό το σπίτι σας, ξεκινώντας από την εξώπορτα. Όσο όμορφα και αν έχετε περάσει στην έξοδό σας, επιστρέφοντας στο σπίτι, η Miss Etoile σας υπενθυμίζει ότι μέρος σαν κι’αυτό δε θα βρείτε αλλού...και έχει δίκιο! Μπορείτε να βρείτε το πατάκι εισόδου Miss Etoile εδώ.

 

 

 

 

Κούπες σετ 4τμχ. για το σερβίρισμα του καφέ ή δώρο

Οι 4 πορσελάνινες κούπες «Enjoy», «Love», «Happy» & «Magic», εμπνευσμένες από τη σειρά «Eyes Closed» της Miss Etoile, θα χαρίσουν μία μαγική ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας. Απολαύστε τον καφέ σας, είτε μόνη σας, είτε παρέα με τις 3 αγαπημένες σας φίλες! Αν θέλετε να κάνετε δικό σας το σετ με τις κούπες Miss Etoile πατήστε εδώ.

 

 

Θερμός 500ml

Για εσάς που λείπετε αρκετές ώρες από το σπίτι και έχετε ανάγκη από ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα της επιθυμίας σας, το θερμός της Miss Etoile είναι εδώ για να σας συντροφεύει σε κάθε τέτοια περίπτωση, κρατώντας το ρόφημά σας στην κατάλληλη θερμοκρασία!  Αν επιθυμείτε το ρόφημα σας να έχει πάντα την κατάλληλη θερμοκρασία με το θερμός της Miss Etoile τότε πατήστε εδώ!

 

 

Κούπα μπαμπού

 

Η κατασκευασμένη από μπαμπού κούπα «Enjoy» της Miss Etoile αποτελεί ένα λειτουργικό και ανθεκτικό προϊόν για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στη βόλτα σας, διατηρώντας πάντα και παντού την κομψότητά σας! Βρείτε την υπέροχη κούπα από μπαμπού της Miss Etoile πατώντας εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομπρέλες «Eyes» & «Heart»

 

Η Miss Etoile έχει προνοήσει ώστε να μη χάνετε το στυλ σας τις βροχερές μέρες του χρόνου και σας προσφέρει αυτές τις δύο μοδάτες ομπρέλες που θα καταφέρουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας! Για να αποκτήσετε την διάφανη ομπρέλα Miss Etoile Eyes πατήστε εδώ και για την Miss Etoile Heart εδώ!

 

 

Τσαγιέρα

Νιώστε την παριζιάνικη αύρα στο σπίτι σας, σερβίροντας στους καλεσμένους σας τσάι από την τσαγιέρα της νέας συλλογής της Miss Etoile. Οι χρυσές λεπτομέρειες προσδίδουν μια πολυτέλεια, αποπνέοντας την ιδανική θηλυκότητα και ομορφιά. Αν επιθυμείτε να πίνετε το τσάι σας με παριζιάνικο αέρα στη τσαγιέρα της Miss Etoile πατήστε εδώ.

 

Στο Mageco θα βρείτε το πιο σύγχρονο design που κυκλοφορεί αυτή την εποχή στο χώρο της μόδας και της διακόσμησης! Η ιδιαίτερη και κομψή συλλογή της «Miss Etoile» θα σας εκπλήσσει! Ρίξ’τε μια ματιά και στα υπόλοιπα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημά μας και πραγματοποιήστε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα!