ΤΟ BAMBOO ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΖΙΝΑ!

Το γνωστό σε όλους μας bamboo, είναι ένα φυτό του γένους Βαμβούσα και ευδοκιμεί στην Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Ανήκει στην κατηγορία καλλωπιστικών φυτών, αυτών δηλαδή που καλλιεργούνται ή χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση τόσο εσωτερικών, όσο και εξωτερικών χώρων.

Το bamboo ώς φυτό, προτιμάται συνήθως σε εργασιακούς χώρους, διότι σύμφωνα με το Feng Shui, φέρνει τύχη και ευημερία. Μέσα στο σπίτι θα το συναντήσετε κυρίως σε άλλου είδους μορφές, καθώς πέρα από την κατασκευή επίπλων, χρησιμοποιείται και για την κατασκευή διαφόρων αντικειμένων.

Παρακάτω, θα βρείτε κάποιες προτάσεις για το χώρο της κουζίνας και της τραπεζαρίας σας με τα προϊόντα από bamboo που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Επιφάνεια κοπής ψωμιού από bamboo

 

Η συγκεκριμένη επιφάνεια κοπής ψωμιού είναι πολύ πρακτική, καθώς διαθέτει μία ειδική σχάρα από bamboo, ώστε όταν κόβετε το ψωμί, τα ψίχουλα να συγκεντρώνονται στο δισκάκι και πολύ εύκολα μετά αφαιρώντας την, να τα πετάτε στον νεροχύτη, χωρίς να λερώσετε τίποτα στο σπίτι. Αν θέλετε να το αποκτήσετε και εσείς, πατήστε εδώ.

 

 

Σετ κοπής από bamboo

 

Έχετε βρει την επιφάνεια κοπής για το ψωμί σας, αλλά δεν έχετε το κατάλληλο μαχαίρι για να το κόψετε; Στο Mageco, σας δίνουμε λύσεις για τα πάντα, προσφέροντάς σας αυτό το μοναδικό σετ κοπής κατασκευασμένο από bamboo. Η επιφάνεια κοπής είναι σχεδιασμένη με μακριές και λεπτές αυλακώσεις, ώστε να «κρατάει» τα ψίχουλα για να μην πέφτουν στον πάγκο σας. Το μαχαίρι, με τη λαβή του από bamboo, εφάπτεται στην ειδική εσοχή που διαθέτει η επιφάνεια κοπής και κολλάει στο μικρό στρόγγυλο μαγνήτη. Αν δε θέλετε να πιάνει χώρο πάνω στον πάγκο σας, μπορείτε να την κρεμάσετε στον τοίχο! Αν θέλετε και εσείς να κάνετε δικό σας το σετ κοπής πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μύλος για πιπέρι και αλάτι από bamboo

 

Ένας μοντέρνος μύλος για πιπέρι και αλάτι της TakeTokio, φτιαγμένος από εξαίρετης ποιότητας bamboo με κομψό και λεπτό σχεδιασμό. Ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες αλλά και τους κοινούς καλοφαγάδες που θέλουν το κάτι παραπάνω στο πιάτο τους. Μπορείτε να βρείτε τον μύλο από μπαμπού με ένα κλικ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βάση κοπής από bamboo με δίσκο TakeTokio

 

Η πρωτότυπη βάση κοπής από bamboo με δίσκο της TakeTokio, ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Ο μεταλλικός δίσκος που περιλαμβάνει από κάτω, βγαίνει για να τοποθετείστε το φαγητό που μόλις έχετε ψιλοκόψει. Κάνετε την βάση κοπής δική σας με ένα πάτημα εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ζυγαριά κουζίνας από bamboo 5kg

 

Η μοντέρνα ζυγαριά κουζίνας από ξύλο bamboo, εκτός από τη χρησιμότητα που θα σας προσφέρει, ζυγίζοντας με απόλυτη ακρίβεια, θα ομορφύνει και τον πάγκο της κουζίνας σας! Λειτουργεί με μπαταρίες που συμπεριλαμβάνονται στο κουτί της αγοράς της. Αν επιθυμείτε να ομορφύνετε την κουζίνα σας μην χάνετε χρόνο και πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θήκη για ρολό κουζίνας bamboo

 

 

Αν η θήκη για το ρολό κουζίνας είναι ένα από τα πράγματα που λείπει στο σπίτι σας, σας προτείνουμε τη συγκεκριμένη. Φτιαγμένη από οικολογικό, φιλικό και υψηλής ποιότητας ξύλο bamboo, θα σας διευκολύνει, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε σταθερό το ρολό για να κόψετε το χαρτί. Ακόμα και για εσάς που ήδη έχετε μία, δε θα το μετανιώσετε αν πάρετε αυτή. Αν θέλετε η θήκη για ρολό κουζίνας να γίνει δική σας, κάνετε ένα κλικ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στεγνωτήριο πιάτων από bamboo

 

Το στεγνωτήριο αυτό, δεν αποτελεί μόνο ένα άκρως πρακτικό αντικείμενο για την κουζίνα σας, αφού αναδιπλώνεται και τοποθετείτε εύκολα στην άκρη, αλλά συγχρόνως τη διακοσμεί απόλυτα και με στυλ! Διαθέτει ξεχωριστά ράφια για τα πιάτα και τα ποτήρια σας! Μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ.

 

 

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τα ποιοτικά αξεσουάρ από bamboo που μπορείτε να βρείτε στο Mageco! Αν είστε καλεσμένοι στο σπίτι των φίλων σας, τα προϊόντα μας από bamboo αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα για ένα πρακτικό, οικολογικό αλλά και elegant δώρο που θα λατρέψουν αναμφίβολα όλοι!