Φέρε την άνοιξη στη βεράντα σου!

 

Τα ανθισμένα λουλούδια και η υψηλή θερμοκρασία σηματοδοτούν την έναρξη της άνοιξης και τον ερχομό του καλοκαιριού. Ποιός δε θέλει να απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες και τις δροσερές νύχτες αυτών των εποχών; Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ανάγκη από μια βόλτα που θα μας χαλαρώσει...Όμως δε διαθέτουν όλοι τον επιθυμητό χρόνο για να βγούν έξω, είτε λόγω φόρτου εργασίας, είτε πολλών υποχρεώσεων...Αυτό δεν πρέπει όμως να σας παίρνει από κάτω, διότι λύσεις υπάρχουν για όλα!

Το Mageco.gr σας προτείνει κάποια από τα μοντέρνα διακοσμητικά αντικείμενά του για να διαμορφώσετε τη βεράντα ή τον κήπο των ονείρων σας εύκολα και οικονομικά, ώστε να μη χάνετε τις όμορφες μέρες και να μπορείτε να τις απολαμβάνετε ακόμα και στο σπίτι σας!  

 

  1. Κασπώ ξύλο-μέταλλο σπιτάκι σε δύο μεγέθη

Για εσάς που λατρεύετε τα λουλούδια και θέλετε να γεμίσετε τον άδειο τοίχο σας έχουμε βρει τον κατάλληλο τρόπο για να το καταφέρετε και αυτό! Το συγκεκριμένο ξύλινο κασπώ με μεταλλική βάση σε σχήμα που παραπέμπει σε σπιτάκι, αποτελεί ένα πρωτότυπο διασκοσμητικό για να ομορφύνετε είτε το μπαλκόνι σας, είτε το εσωτερικό του σπιτιού σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε το σπιτάκι της φωτογραφίας κάντε ένα κλικ εδώ!

 

 

  1. Κασπώ πρόσωπο κίτρινο-βεράντα

 

 

Δεν αρκούν τα λουλούδια για να δώσουν χρώμα σε ένα χώρο...Φυτέψτε τα αγαπημένα σας άνθη σ’αυτά τα ιδιαίτερα και πολύχρωμα πήλινα κασπώ και απολαύστε τη βεράντα σας παρέα με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα! Βρείτε τα φανταστικά πήλινα κασπώ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Κασπώ γκρι 11Χ10εκ-Βεράντα

                

Το μονόχρωμο είναι βαρετό, γι’ αυτό και προτείνουμε τις συγκεκριμένες γλάστρες! Προσθέστε πανεύκολα μια ευχάριστη πινελιά στη βεράντα σας! Το συγκεκριμένο κεραμικό κασπώ είναι διαθέσιμο σε ακόμα τέσσερα σχέδια με ανάγλυφο κάκτο και λουλούδι. Κάνετε δικό σας το κεραμικό κασπώ πατώντας εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Μεταλλικό φανάρι ροζ

Ο φωτισμός της βεράντας παίζει πάντα σημαντικό ρόλο. Τοποθετήστε ένα κεράκι στο μεταλλικό αυτό ροζ φανάρι και ακουμπήστε το είτε πάνω στο τραπέζι, είτε κάτω στο πλακάκι, ώστε να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας. Αν έχετε κήπο μπορείτε να τo τοποθετήσετε οπουδήποτε! Αποκτήστε λοιπόν ένα ρομαντικό φωτισμό που θα συντροφεύει τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βράδια σας! Αναζητήσετε το φανάρι της φωτογραφίας κάνοντας ένα κλικ εδώ.

 

Με τα παραπάνω διακοσμητικά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε στο Mageco.gr, θα δώσετε χρώμα και ζωντάνια στη βεράντα και στον κήπο σας! Τόσο που θα προτιμάτε να μείνετε έξω παρά να μπείτε μέσα, περνώντας ατελείωτες ώρες με την οικογένεια ή την παρέα σας!