Δώσε στο σπίτι ανοιξιάτικη πινελιά, με μία κορνίζα από το Mageco φυσικά!

 

Η Άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για να προβούμε σε αλλαγές και να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο. Πως μπορούμε να το πετύχουμε εύκολα και γρήγορα;

Οι φωτογραφίες αποτελούν μια χειροπιαστή συνέχεια των αναμνήσεων μας, αφού περιλαμβάνουν τις αγαπημένες μας στιγμές αλλά και τα άτομα με τα οποία τις μοιραστήκαμε. Αν θέλεις να γεμίσεις τους τοίχους του σπιτιού σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τότε πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσεις κορνίζες! Το Mageco.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει ώστε να διακοσμήσεις τον προσωπικό σου χώρο με όμορφες και πρωτότυπες κορνίζες σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών.

 

Κορνίζα (8 θέσεων) με πίνακα για μηνύματα

Η συγκεκριμένη κορνίζα από πλαστικό και γυαλί, διαθέτει αρκετές θέσεις και μεγάλο μέγεθος, οπότε θεωρείται ιδανική για μεγαλύτερους χώρους όπως το σαλόνι. Τι καλύτερο από το να κάθεστε ξέγνοιαστος στον καναπέ σας και να παρατηρείται  τις αγαπημένες στιγμές που έχετε περάσει με την οικογένεια και τους φίλους σας. Επιπλέον περιλαμβάνει πίνακα με πλαστικά γράμματα και αριθμούς για να γράφετε διάφορες σκέψεις σας! Τι καλύτερο από μία κορνίζα 8 θέσεων με πίνακα για μηνύματα ώστε να καλύψετε τον κενό άσπρο τοίχο του σαλονιού σας;

Κορνίζα τοίχου για φωτογραφίες και διακόσμηση τοίχου

 

 

 

Αν διαθέτεις παιχνιδιάρικη διάθεση και θέλεις να δώσεις μα πιο funky ατμόσφαιρα σε κάποιον χώρο του σπιτιού, τότε σου προτείνουμε τις ακόλουθες κορνίζες με τον παπαγάλο και τον ανανά!

Την κορνίζα τοίχου για φωτογραφίες με τον παπαγάλο μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία σε ένα παιδικό ή ακόμα και σε ένα εφηβικό δωμάτιο.

 

 

Όσον αφορά την κορνίζα τοίχου για φωτογραφίες με τον ανανά μπορεί να διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο της κουζίνας σας ή ακόμα και τον τοίχο της βεράντας σας.

 

 

Ξύλινη κορνίζα (3 θέσεων) με πίνακα για μηνύματα

 

Η συγκεκριμένη επιλογή ταιριάζει απόλυτα σε μέρη που κυριαρχούν οι ξύλινες επιφάνειες και οι γήινες αποχρώσεις. Η ξύλινη κορνίζα με πίνακα για μηνύματα θεωρείται εξαιρετική λύση για να ομορφύνετε τον τοίχο του γραφείου σας.  

 

 

 

 

 

LED Κορνίζα φωτογραφιών Oh-my-Home (5 θέσεις)

 

Για το τέλος αφήσαμε και μία πρόταση για την κρεβατοκάμαρα. Επιλέξτε την LED Κορνίζα φωτογραφιών OhmyHome που με τον κομψό σχεδιασμό και τις 12 λάμπες LED που διαθέτει θα καταφέρει να γεμίσει την κρεβατοκάμαρα σας με όμορφες αναμνήσεις, λαμπερή και ρομαντική διάθεση για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Επιλέξτε το Mageco.gr για να ανακαλύψετε όμορφες και ιδανικές λύσεις διακόσμησης μέσα από μία μεγάλη συλλογή από κορνίζες ώστε να μετατρέψετε τους άδειους τοίχους τους σπιτιού σας σε σημείο αναφοράς!