Η «Γιορτή της Μητέρας» στο Mageco!

Είναι όμορφο να αγαπάς και να το δείχνεις με πράξεις. Πόσο μάλλον στα άτομα που ξέρεις ότι το αξίζουν! Η μαμά αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από αυτά... Όσο μικρή λέξη κι αν είναι, τόσο μεγαλύτερη σημασία έχει! Είναι ευκαιρία τώρα που πλησιάζει η «Γιορτή της Μητέρας» να εκδηλώσετε λίγο παραπάνω την αγάπη που τρέφεται γι’αυτή!

Το Mageco σας έχει κάποιες προτάσεις για όμορφα και πρακτικά δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στη μητέρα σας στις 12 Μαΐου και να την κάνετε πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

 

  1. Τσαγιέρα με φλυτζάνι "mum's time"

 

Aν της αρέσει το τσάι, θα λατρέψει το συγκεκριμένο σετ τσαγιέρας με φλυτζάνι, που θα της κρατά συντροφιά κάθε πρωινό! Το απόγευμα, αφού θα έχετε τελειώσει με όλες σας τις υποχρεώσεις, μαμά και κόρη θα μπορείτε να χαλαρώνετε απολαμβάνοντας παρέα το τσάι σας, γιατί “’”!

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ!

 

 

 

 

 

 

  1. Κουμπαράς "Mum"

Όπως τόσα χρόνια σας χαρίζει την αγάπη της απλόχερα, έτσι και εσείς επιλέξτε τον καινούριο και πρωτότυπο ΚουμπαράMum” από το Mageco! Χαρίστε στη μητέρα σας το χαμόγελο που θέλετε να βλέπετε στο πρόσωπό της και παράλληλα συγκεντρώστε τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνετε παρέα το ταξίδι που συζητάτε εδώ και χρόνια!

Αποκτήστε τον κουμπαρά με ένα κλικ εδώ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Κούπα "Mum"

 

 

Η συγκεκριμένη κούπα Mum” αποτελεί ένα όμορφο δώρο για τη μαμά, που θα της θυμίζει καθημερινά την αγάπη σας για εκείνη. Θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά ώστε με κάθε της γουλιά, ο νους της θα τρέχει σ’εσάς!

Αν σας αρέσει, πατήστε εδώ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Κορνίζα φωτογραφιών "Love you"

 

Κορνίζα σε minimal γραμμή με μήνυμα “Love you to the moon & back”.

Εκτυπώστε την αγαπημένη φωτογραφία που έχετε βγάλει με τη μαμά σας και βαλ’τε τη σ’αυτή τη χαριτωμένη κορνίζα. Θα διακοσμήσει τέλεια το χώρο και θα σας νιώθει κοντά της ακόμα κι’όταν εσείς δε βρίσκεστε σπίτι!

Βρείτε την εδώ!

 

Όμως τα υπέροχα δώρα για τις μαμάδες δεν τελειώνουν εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές, εύκολα και γρήγορα, με μία επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Mageco.gr. Βρείτε το δώρο της αρεσκείας σας και υπενθυμίστε στη μαμά σας, τη σημαντική θέση που κατέχει στην καρδιά σας!