Your Cart

Χαλί REED WHITE ANIMAL MADI 80 x 150 εκ.

Χαλί REED WHITE ANIMAL MADI 80 x 150 εκ.
Χαλί REED WHITE ANIMAL MADI 80 x 150 εκ.
Χαλί REED WHITE ANIMAL MADI 80 x 150 εκ.
Χαλί REED WHITE ANIMAL MADI 80 x 150 εκ.
Χαλί REED WHITE ANIMAL MADI 80 x 150 εκ.
  • Κωδικός Προϊόντος41547-07
  • Αποστολή σε: 3 - 6 ημέρες
  • Weight: 2.16kg
29,48€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,77€
Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά η νέα συλλογή RUSH της MADI , διαθέτουν παχύ πέλος που προσθέτει πολυτέλεια και στυλ στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο σου.Τα χαλιά Shaggy είναι γνωστά για την απαλή και αφράτη υφή τους, που προσφέρουν αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς σε κάθε σου χώρο. Το ύψος του πέλους, σε συνδυασμό με την απαλή τους υφή, τα καθιστά ιδανικά για σένα που θέλεις ένα μοντέρνο και άνετο χαλί που προσφέρει ζεστασιά στα πόδια."Carpets are the foundation of any room's design, where color, texture, and comfort meet to create a space that feels like home."

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με την ACS , με BOX NOW ή με μεταφορική (ανάλογα τον όγκο).

Η χρέωση της αποστολής για προϊόντα ως 10kg είναι 3,5€ για όλη την Ελλάδα (έως 3 κιλά & 1 ευρώ επιπλέον για κάθε έξτρα κιλό με ογκομετρική χρέωση) και αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής υπάρχει επιβάρυνση 2,50€. Η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου.

Για παραγγελίες από 59€ και άνω και ενώ το βάρος δεν ξεπερνά τα 10kg η χρέωση των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι παραγγελίες με ογκώδη προϊόντα, αποστέλλονται μέσω Μεταφορικής εταιρείας και παραδίδονται στο πεζοδρόμιο, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου. 

Για την εκτέλεση των συγκεκριμένων παραγγελιών δίδονται οι παρακάτω επιλογές εξόφλησης:

  • Τραπεζική κατάθεση
  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Για δέματα μεγαλύτερα από 10 kg:

Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ έπιπλα, καθρέφτες, φωτιστικά) η διακίνηση να γίνεται με μεταφορική εταιρία προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους.

Υπολογισμός Μεταφορικών

Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα εφόσον τα προϊόντα προστεθούν στο καλάθι.

Από το 1993 επιδιώκουμε την δημιουργία μοναδικών χώρων με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της MADI να λαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το μέσο για την πραγματοποίηση του οράματος αυτού, είναι ότι Κάθε προϊόν κατασκευάζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση έτσι ώστε να συμβάλει στην διαμόρφωση άνετων χώρων, σαν αυτών του σπιτιού μας. Μέσα από την σπουδαία συλλογή χαλιών και λευκών ειδών της MADI, κάθε απόμακρος χώρος αποκτά θαλπωρή και άνεση.