Δώρα για το Πάσχα

Φέτος το Πάσχα κάνετε την διαφορά! Είτε είστε νονά ή νονός είτε θέλετε να προσφέρετε κάτι πρωτότυπο και παράλληλα πρακτικό για τα πασχαλινά σας δώρα, το Mageco είναι εδώ για να σας βρει την κατάλληλη λύση.

 

Κασπώ πρόσωπο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δώστε ανοιξιάτικο τόνο στον κήπο ή το μπαλκόνι σας με τα μοναδικά πήλινα Κασπώ πρόσωπα από το Mageco. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει, φυτέψτε τα λουλούδια της αρεσκείας σας και απολαύστε το απογευματινό καφεδάκι σας παρέα με την οικογένεια ή  με καλούς φίλους.

 

 

 

 

Κεραμικός Ανανάς Βάζο με καπάκι

 

 

Αν ψάχνετε να βρείτε που θα βάλετε τα πασχαλινά αυγά ή τα σοκολατένια αυγά της Ανάστασης τότε το Mageco σας δίνει τη λύση. Προτιμήστε το κεραμικό Ανανά βάζο με καπάκι σε τρεις διαθέσιμες αποχρώσεις λευκό, ροζ, χρυσό σε μεγάλο μέγεθος και χρυσό σε μικρό μέγεθος.

 

 

 

Πιατέλα κεραμική φύλλο

 

Το ιδανικό σκεύος για το τραπέζι της Λαμπρής! Διαλέξτε την πανέμορφη κεραμική πιατέλα σε σχέδιο φύλλου και τοποθετήστε πάνω τα ορεκτικά, τις σαλάτες ή τα γλυκά σας και δώστε μια διαφορετική πινελιά στο οικογενειακό τραπέζι. Διαθέσιμη σε διαστάσεις 32x12 εκ. και 22x27 εκ.

 

Miss Etoile

 

 

 

 

Επιλέξτε τα προϊόντα Miss Etoile κατά την περίοδο του Πάσχα και κλέψτε τις εντυπώσεις. Κάντε δώρο την τσαγιέρα Miss Etoile για το πρωινό ρόφημα σε όσους νηστεύουν την Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και το σετ με κούπες του καφέ ή κούπες εσπρέσο για τον απογευματινό καφέ μετά το Πασχαλινό τραπέζι. Επιπλέον για όσους αποφασίσουν να περάσουν την Κυριακή τους στην εξοχή κάντε τους δώρο μία κούπα Bamboo Miss Etoile μαζί με το Θερμός 500 ml της σειράς Miss Etoile για να κρατήσουν δροσερά τον καφέ, τα ροφήματα ή τα ποτά τους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κούπα από πορσελάνη

Μία εξαιρετική ιδέα για δώρο είναι οι κούπες από πορσελάνη. Είναι ιδανικές για το πασχαλινό πρωινό. Προτείνουμε την κούπα με ρομαντικό μήνυμα "Love you to the moon and back" και την κούπα σε μεγάλο μέγεθος με χρυσό σχέδια Ανανά.

Σταντ για κοσμήματα

 

 

 

 

Για το τέλος προτείνουμε 3 διαφορετικά σταντ κοσμημάτων! Όπως είναι γνωστό οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... Εντυπωσίασε με τα μεταλλικά σταντ κοσμημάτων του Mageco. Διαθέσιμα σε 3 παραλλαγές, “Gold pineapple”, “Eye” και
Πυραμίδα”.