Lorena Canals – Τα χειροποίητα χαλιά που πλένονται στο πλυντήριο & πρέπει να δεις!

 

 
Τα χειροποίητα χαλιά Lorena Canals μας εντυπωσίασαν όχι μόνο για έναν, αλλά για πολλούς λόγους. Σου συνοψίζουμε τα πιο σημαντικά σημεία που σίγουρα σε ενδιαφέρουν:
 

1. Πλένονται στο πλυντήριο! 

Για όσους έχουν παιδιά, καταλαβαίνουν πόσο ανακουφιστικό είναι αυτό, αφού πια μπορείς να ξεφυσήξεις με χαμόγελο. Ξεχνάς τα καθαριστήρια και το συνεχές κόστος των καθαριστηρίων και δεν αγχώνεσαι αν το μικρό σου ρίξει κατά λάθος χυμό επάνω στο χαλί ή μερέντα. Απλά θα βάλεις το χαλί στο πλυντήριο και καθάρισες κυριολεκτικά!
Για όσους δεν έχουν παιδιά, επίσης καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα να μπορείς να πλένεις το χαλί σου όποτε το θες, να μη χρειάζεται να πέφτεις στα γόνατα και να τρίβεις το λεκέ από το κρασί και να μην έχεις όλη εκείνη τη βαβούρα με τα καθαριστήρια. 
 

2. Είναι οικολογικά & απόλυτα ασφαλή για παιδιά!

Κι όταν λέμε απόλυτα ασφαλή, εννοούμε πως κατασκευάζονται κάτω από όλες αυτές τις επίσημες προδιαγραφές που απαιτούνται ώστε να θεωρείται ένα προϊόν safe για παιδιά. Με φυσικές χρωστικές, μη τοξικές βαφές, από φυσικό βαμβάκι και δεν περιλαμβάνουν ουσίες επιβλαβείς για την υγεία! 
 

3. Έρχονται σε απίστευτα σχέδια και χρώματα!

Ρίγες, σχέδια, μονοχρωμίες και αντιθέσεις. Ανάλογα με το ύφος και τη διακόσμησή σου, λίγο δύσκολο να μη βρεις κάτι που δε θα σου αρέσει. Προσωπικά έχω ήδη βρει 6-7 αλλά χρειάζομαι άλλο σπίτι πρώτα.
Δες τα όλα εδώ 
 

4. Νέα τάση στο παιδικό δωμάτιο!

Η νέα τάση στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου θέλει πιο ζεστά χρώματα! Η Lorena μας προσφέρει χαλιά μοντέρνα και σε ζεστούς χρωματισμούς που βοηθούν την ψυχολογία των παιδιών. Πια, η μόδα με τους παιδικούς ήρωες ανήκει στο παρελθόν!
 
 
Ένα χαλί Lorena Canals δεν είναι μόνο για ένα χώρο ή για λίγο χρόνο #no #no #no! 
Μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέρνο σχέδιο για το παιδικό δωμάτιο και αργότερα να το χρησιμοποιήσεις στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα! Με τόσα σχέδια και παραλλαγές, η διακόσμηση δεν τελειώνει! 
 
(Δείτε στη φωτογραφία πώς ένα χαλί μπορείτε να το ταιριάξετε και στο παιδικό δωμάτιο αλλά και στο σαλόνι σας!)
 
 
(Δες τα Lorena στην κρεβατοκάμαρα)
 
 
Περισσότερα Lorena για το παιδικό δωμάτιο
Συνδύασε τα χαλιά με τα πανέμορφα μαξιλαράκια Lorena ή τα καλαθάκια! Το μικρό σου θα παίζει για ώρες ατελείωτες και μην απορήσεις αν το δεις ν’ αποκοιμιέται εκεί! Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καλάθια για ν' αποθηκεύσεις οτιδήποτε χρειάζεσαι, όπως ζακετάκια ή φυσικά τα παιχνίδια!
 
 
 
Η Lorena Canals έχει γίνει η αγαπημένη όλων των μαμάδων που είδαν την πρακτικότητα και την ποιότητα στο παιδικό χαλί!  Τα χαλιά Lorena πωλούνται σε 30 διαφορετικές χώρες και λυπούμαστε που δεν τα γνωρίζαμε αρκετά χρόνια νωρίτερα!
 
 
Βάλε Lorena και στο μοντέρνο γραφείο!
Τα χαλια της Lorena Canals όμως, προσφέρονται και για όλους όσους απλά θέλουν χειροποίητα - μοντέρνα χαλιά, ποιοτικά για να τα συνδυάσουν στη διακόσμησή τους, χωρίς πια να το άγχος του καθαρισμού.
Ιδανικά όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και για τον μοντέρνο επαγγελματικό χώρο! 
 
 
Δείτε μερικά χαλιά εδώ και για όλη μας τη συλλογή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Συλλογή Lorena Canals