Your Cart

Blog RSS Feed

mageco 02 Μαΐ 0 2543
Η «Γιορτή της Μητέρας» στο Mageco!Είναι όμορφο να αγαπάς και να το δείχνεις με πράξεις. Πόσο μάλλον στα άτομα που ξέρεις ότι το αξίζουν! Η μαμά αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από αυτά... Όσο μικρή λέξη κι αν είναι, τόσο μεγαλύτερη σημασία έχει! Είναι ..
mageco 10 Απρ 0 3819
Δώρα για το ΠάσχαΦέτος το Πάσχα κάνετε την διαφορά! Είτε είστε νονά ή νονός είτε θέλετε να προσφέρετε κάτι πρωτότυπο και παράλληλα πρακτικό για τα πασχαλινά σας δώρα, το Mageco είναι εδώ για να σας βρει την κατάλληλη λύση. Κασπώ πρόσωπο  ..
mageco 08 Απρ 0 1473
 Δώσε στο σπίτι ανοιξιάτικη πινελιά, με μία κορνίζα από το Mageco φυσικά! Η Άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για να προβούμε σε αλλαγές και να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο. Πως μπορούμε να το πετύχουμε εύκολα και γρήγορα;Οι φωτογραφίες..
mageco 02 Απρ 0 3897
Φέρε την άνοιξη στη βεράντα σου! Τα ανθισμένα λουλούδια και η υψηλή θερμοκρασία σηματοδοτούν την έναρξη της άνοιξης και τον ερχομό του καλοκαιριού. Ποιός δε θέλει να απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες και τις δροσερές νύχτες αυτών των εποχών; Νομί..
mageco 19 Μαρ 0 3654
ΤΟ BAMBOO ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΖΙΝΑ!Το γνωστό σε όλους μας bamboo, είναι ένα φυτό του γένους Βαμβούσα και ευδοκιμεί στην Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Ανήκει στην κατηγορία καλλωπιστικών φυτών, αυτών δηλαδή που καλλιεργούνται ή χρησιμοποιούντ..
mageco 18 Μαρ 0 3450
MISS ETOILE: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!Σίγουρα θα την έχεις ακουστά...και σίγουρα θα αναρωτιέσαι από πού είναι οι ρίζες της...Η πλέον παγκοσμίως γνωστή μάρκα δημιουργήθηκε από τη δανέζικη σχεδιάστρια Anne Lassen, η οποία ίδρυσε την εταιρία διακ..
mageco 13 Φεβ 0 9774
                                                             Μεταλλικά πλέγματα – η νέα τάση στην διακόσμηση τοίχου    Τα μεταλλικά πλέγματα αποτελούν μια ενδιαφέρουσα ιδέα εναλλακτικής διακόσμησης, που μπορεί να χρησι..
mageco 01 Φεβ 0 1772
4 + 2 έξυπνες (και οικονομικές) ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου, Αγίου Βαλεντίνου, Ημέρα των Ερωτευμένων. Όπως και να αποκαλείς την συγκεκριμένη «γιορτή», είναι ήδη στη στροφή (ωχ!) και πλησιάζει.Πέρα από τα υπόλοιπα κλισέ της ημ..
mageco 10 Νοε 0 2552
Ethnic προτάσεις διακόσμησηςΟ καιρός άλλαξε... Χειμώνιασε..!Άρχισες να κρυώνεις! Ώρα να φτιάξεις το σπίτι σου για να χουχουλιάσεις τις κρύες μέρες που θα ακολουθήσουν.Σ'αυτό το blog, σου παρουσιάζουμε προτάσεις από την Boho-Ethnic συλλογή που δ..
mageco 12 Ιουν 0 858
Πετσέτα θαλάσσης, μαγιώ και φύγαμε!!! Όταν ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει ψηλά, η πρώτη μας σκέψη είναι να αγοράσουμε μαγιώ και πετσέτα θαλάσσης για να απολαύσουμε το καλοκαιράκι. Τι χρειάζεται να γνωρίζουμε πριν κάνουμε την αγορά για την ιδαν..
mageco 02 Ιουν 0 3704
Αποτοξίνωση και δροσιστικά ροφήματα με ανεβασμένη διάθεση!!! Ήρθε το καλοκαιράκι και μαζί του έφερε και ανεβασμένη θερμοκρασία. Τι χρειάζεται ο οργανισμός για να παραμείνει δροσερός και με ωραία όψη στην επιδερμίδα? Νερό, νερό, νερό αλλά και φρού..
mageco 11 Απρ 0 2177
Καλοκαιρινά χαλιά; Φυσικά ναι! Οι εποχές που ξεστρώναμε τα χειμωνιάτικα χαλιά μας την άνοιξη και τα στρώναμε ξανά το χειμώνα, έχουν αλλάξει και περάσει! Νέα καλοκαιρινά χαλιά μας επιτρέπουν να έχουμε μία μοναδική διακόσμηση στο σπίτι μας και το κ..
mageco 01 Φεβ 0 1492
Το Mageco βρέθηκε στη Maison et Objet στο Παρίσι!Και περάσαμε σπουδαία!  Η εν συντομία #MOM είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις της Ευρώπης. Οι καλύτεροι προμηθευτές συγκεντρώνονται εκεί και έμποροι από όλη την Ευρώπη επισκέπτοντ..
mageco 27 Νοε 0 24136
Προτάσεις δώρων Χριστουγέννων για γυναίκες, άντρες & παιδιά! Ετοιμαστείτε!  Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα ξεκουραστούμε, θα συναντήσουμε φίλους και θα περάσουμε χρόνο με την οικογένεια. Οι βόλτες, ο καφές και η διάσκεδαση θα μας βγάλουν ..
mageco 06 Σεπ 0 33774
Lorena Canals – Τα χειροποίητα χαλιά που πλένονται στο πλυντήριο & πρέπει να δεις!  Τα χειροποίητα χαλιά Lorena Canals μας εντυπωσίασαν όχι μόνο για έναν, αλλά για πολλούς λόγους. Σου συνοψίζουμε τα πιο σημαντικά σημεία που σίγουρα σε ενδιαφέ..
Εμφάνιση 1 έως 15 από 19 (2 Σελ.)